Хладилен транспорт на охладени стоки

Хладилният транспорт представлява процесът по транспортиране на стоки, които са бързоразвалящи се и имат кратък срок на годност при нормална температура.

Хладилният транспорт е много важна част от превоза на стоки, тъй като за да се осъществи е нужно да са налични специални камиони, които да поддържат нужната температура, за да стигнат в добро състояние тези бързоразвалящи се стоки. Хладилен транспорт "АМК" предлага вътрешен и международен транспорт на стоки, които са бързооборотни дълбоко замразени или само охладени.

Тези продукти се нуждаят от специални камиони, които да доставят желаната стока до дадена дестинация при нужната температура, за да останат годни за консумация. 

Хладител транспорт "АМК" предлага превоз на стоки, които изискват сериозно внимание, за да бъдат доставени с нужното качество.

Такива продукти са:

  • печива и хлебни изделия;
  • млечни продукти;
  • замразени храни;
  • замразени и охладени зеленчуци;
  • цветя;
  • сокове;
  • медицински материали и лекарства;
  • плазма;
  • яйца;
  • морски продукти

Хладилен транспорт на гъби

Гъбите са специфичен продукт, който трябва да бъде транспортиран с особено внимание, за да бъдат с нужното качество, за да могат да достигнат до даден пазар. Нашата фирма предлага превоз на пресни гъби, зеленчуци и храни, които изискват температурен диапазон между 0°С и 4°С.

Хладилен транспорт на шоколадови изделия

Шоколадовите изделия са продукт, който при по-високи температури може да промени структурата си и качеството си. Все пак, когато отидем в магазин за шоколад е нужно той да е стегнат, а не полуразтопен

10°С до 18°C - Това е оптималната температура за съхранение и транспорт на шоколадовите изделия

 Всеки един градус над 18°С кара шоколада да се размеква и променя своята форма, вкус и визия. След 24°C шоколадът започва да се топи. Такива високи температури са подходящи, ако шоколадът ще се консумира сега и то горещ.

Ние предлагаме специализиран температурен транспорт в България и страните от Европейски съюз, Турция, Русия, Украйна ,Молдова, Беларус и др.. Всеки наш камион е оборудван с хладилна камера и професионална техника, която да поддържа нормална температура за тези продукти, за които е нужно да бъдат превозени в температурен диапазон от + 10°С до + 18°С.

Хладилен транспорт на фармацевтични продукти и медицински материали

Хладилен транспорт "АМК" предлага хладилен транспорт на фармацевтични и медицински материали, които да достигнат до клиентите бързо, за да бъдат полезни при важни животоспасяващи услуги. 

Хладилен транспорт на бързо развалящи се плодове и зеленчуци

Пресните плодове и зеленчуци съдържат много вода, затова лесно се развалят. Податливи са на въздействия от страна на микроорганизмите, които се активират при повишаване на температура и влажността. За това трябва да се доставят пресни и с нужното качество, за да бъдат годни за консумация. Ние можем да предложим превоз на плодове, като гарантираме тяхното качество и бърза доставка.Товарът трябва да се предпази от микроорганизми и да се ограничи процеса на узряване и овлажняване. 

Хладилен транспорт "АМК" предлага хладилен транспорт на всички видове плодове и зеленчуци.

Хладилен транспорт на риба

Ние предлагаме превоз, както на прясна риба, така и на охладена и замразена риба. Разликата в двете състояния на рибата е в температурата, при която се транспортира. Ние гарантираме за качеството във всяко едно състояние на рибата.

Хладилен транспорт "АМК" предлага специализиран температурен транспорт в България и страните от Европейски съюз, Турция, Русия, Украйна ,Молдова, Беларус и др.

Хладилен транспорт на месни продукти

Хладилен транспорт "АМК" предлага хладилен транспорт на всякакъв вид месни продукти.

Всеки продукт, които се доставя с цел консумация, изисква особено внимание, за да може продукта да достигне до своя консуматор с всичките си полезни свойства. Качеството е водещ фактор, при доставка на храна.За да достигнат до дадената дестинация всяка храна трябва да бъде поддържана при определена температура. Хладилен транспорт "АМК" разполага с камиони, които са пригодени за извършване на специфични услуги, като хладилен транспорт. Контрол върху температурата на камионите се извършва на всяка минута.

Всяко изискване на клиентите относно как да бъдат запазени продуктите се спазват стриктно от нашите експерти.

Хладилен транспорт "АМК" разполага с модерни и сигурни камиони, които отговарят на всички изисквания за превоз на бързоразвалящи се стоки и храни и за специалното оборудване при техния превоз. В кабината при водача има специално предназначени уреди, които следят постоянно за температурата, която трябва да се спазва в хладилната камера. Задължително се отбелязва часа и датата, в която се затваря хладилното помещение.

Стриктно се следи статуса на пратката. Бърза доставка до всяко място, което искате да достигне Вашата пратка. Всеки наш водач на камион притежава сертификат и е преминал през специално обучение, за да може да извършва качествено работата си. При по-дълги разстояния подсигуряваме двама водачи, за да няма спирания и доставката да е максимално бърза. Ние сме Хладилен транспорт "АМК" , която се е утвърдила на пазара, като водеща. Ние извършваме качествен и бърз превоз на всякакви продукти. Стоките, които са бързоразвалящи се явяват трудност за много транспортни фирми, но ние можем да гарантираме, че освен с бързина Хладилен транспорт "АМК" гарантира и с качествени и пресни продукти!

ТЪРСИТЕ ХЛАДИЛЕН ТРАНСПОРТ ?

Заповядайте при нас ! Ние разполагаме с професионален екип, който ще се погрижи за Вашите пратки !

Нашите УСЛУГИ

Хладилен транспорт на дълбоко замразени стоки

Хладилен транспорт на дълбоко замразени стоки

Хладилният транспорт представлява процесът по транспортиране на стоки, които са бързоразвалящи се и имат кратък срок на годност при нормална темпе...

Хладилен транспорт на охладени стоки

Хладилен транспорт на охладени стоки

Хладилният транспорт представлява процесът по транспортиране на стоки, които са бързоразвалящи се и имат кратък срок на годност при нормална темпе...