Хладилен транспорт на дълбоко замразени стоки

Хладилният транспорт представлява процесът по транспортиране на стоки, които са бързоразвалящи се и имат кратък срок на годност при нормална температура.

Хладилният транспорт е много важна част от превоза на стоки, тъй като за да се осъществи е нужно да са налични специални камиони, които да поддържат нужната температура, за да стигнат в добро състояние тези бързоразвалящи се стоки. Хладилен транспорт "АМК" предлага вътрешен и международен транспорт на стоки, които са бързооборотни или дълбоко замразени.

За да достигнат до дадената дестинация те трябва да бъдат поддържани при определена температура. Хладилен транспорт "АМК" разполага с камиони, които са пригодени за извършване на специфични услуги, като хладилен транспорт на дълбоко замразени стоки. Контрол върху температурата на камионите се извършва на всяка минута.Всяко изискване на клиентите относно как да бъдат запазени продуктите се спазват стриктно от нашите експерти.

Превозът на замразени стоки обикновено се извърша на:

 месо;

морски продукти. 

Този вид товари се транспортират при много ниски температури, за да може продукта да остане замразен до края на пътуването и никога да не преминава през процес на размразяване.

Хладилен транспорт "АМК" разполага с модерни и сигурни камиони, които отговарят на всички изисквания за превоз на бързоразвалящи се стоки и храни и за специалното оборудване при техния превоз. В кабината при водача има специално предназначени уреди, които следят постоянно за температурата, която трябва да се спазва в хладилната камера. Задължително се отбелязва часа и датата, в която се затваря хладилното помещение.

Стриктно се следи статуса на пратката. Бърза доставка до всяко място, което искате да достигне Вашата пратка.

Всеки наш водач на камион притежава сертификат и е преминал през специално обучение, за да може да извършва качествено работата си. При по-дълги разстояния подсигуряваме двама водачи, за да няма спирания и доставката да е максимално бърза Ние сме Хладилен транспорт "АМК" , която се е утвърдила на пазара, като водеща. Ние извършваме качествен и бърз превоз на всякакви продукти. Стоките, които са бързоразвалящи се явяват трудност за много транспортни фирми.

ТЪРСИТЕ ХЛАДИЛЕН ТРАНСПОРТ ?

Заповядайте при нас ! Ние разполагаме с професионален екип, който ще се погрижи за Вашите пратки !

Нашите УСЛУГИ

Хладилен транспорт на дълбоко замразени стоки

Хладилен транспорт на дълбоко замразени стоки

Хладилният транспорт представлява процесът по транспортиране на стоки, които са бързоразвалящи се и имат кратък срок на годност при нормална темпе...

Хладилен транспорт на охладени стоки

Хладилен транспорт на охладени стоки

Хладилният транспорт представлява процесът по транспортиране на стоки, които са бързоразвалящи се и имат кратък срок на годност при нормална темпе...